Nieuws

Inbrekers kijken niet WAAR je woont, maar hoe MAKKELIJK ze binnen kunnen komen. Daarom is het belangrijk dat je goedgekeurd hang- en sluitwerk gebruikt voor je voor- en achterdeur. Wanneer ze zien dat jouw woning is voorzien van Politiekeurmerk gekeurde sloten is de kans groot dat ze deze overslaan
Ramen vliegen open! De zomer is dé tijd om de beveiliging van jouw ramen even onder de loep te nemen. Veilig ventileren, maar ook je ramen goed afsluiten met SKG gecertificeerde raamproducten zijn een must deze zomer.
Met de juiste maaitechniek bereik je met je STIHL machine verbluffende resultaten. Zelfs als je voor het eerst zo’n machine in je handen houdt, zal je snel de juiste maaitechniek beheersen. Zwenk de machine in een halve cirkel van rechts naar links en werk daarbij stapsgewijs naar voren. Het voordeel van deze methode is dat het maaisel op het reeds gemaaide oppervlak valt.
Enorm Van Driel heeft een aantal mooie acties voor uw zomerse projecten. We hebben samen met mooie merken als Gardena, Dulimex en Intersteel.
Die ene specifieke schroef, moer of bout. Of touw, ketting, buiten- of installatiekabel waarvan je slechts één meter nodig hebt. Dan zit je er niet op te wachten dat je direct een volle doos of rol moet kopen. Daarom kun je dit bij ons gewoon per stuk of meter kopen. Dat is wel zo voordelig
12345