Nieuws

Sluit de deur naar inbraak en zorg dat inbrekers geen kans krijgen. Kerntrekbeveiliging op je achterdeur is daarom een must, dit voorkomt de beruchte ‘kerntrek’-methode die inbrekers gebruiken.
Grasmaaien is een stuk fijner met Aspen 4 in je grasmaaier! Dan loop je niet in de stank , heb je geen startproblemen én adem je nauwelijks giftige stoffen in. Waarom zou je nog iets anders willen? Aspen benzine is maar liefst 99% schoner dan gewone benzine. Dit is niet alleen 99% schoner voor jou, als gebruiker die anders de giftige stoffen in zou ademen, maar ook 99% schoner voor het milieu!
Ook in september/oktober komt de tuinslang nog steeds van pas. Of het nu gaat om het wassen van de auto, het schoonmaken van het terras of het besproeien van de late bloeiers in de tuin, de tuinslang blijft een onmisbaar hulpmiddel voor al die last-minute taken terwijl de herfst langzaamaan zijn intrede doet.
Onze nieuwe folder is er weer. Onze folder kunt u altijd hier lezen. Profiteer nu van extra scherp geprijsde artikelen bij Enorm Van Driel.
12345