Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen, afgekort PKVW, is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een Politiekeurmerk Veilig wonen zorgt ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om binnen te komen. Zonder Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft een inbreker vaak genoeg aan slechts 30 seconden om uw woning binnen te treden. Een inbreker denkt bij een huis dat beter beveiligd is wel twee keer na voordat hij een poging doet tot inbraak. Lees hier meer over het PKVW.

Omdat wij gekeurde sloten verkopen kunnen wij garanderen dat u als klant kwaliteitsproducten krijgt. Zowel de sloten als de montage door gecertificeerde personen zijn in perfecte kwaliteit. Een PKVW-bedrijf word je namelijk niet zomaar, hiervoor worden strenge eisen gesteld. Dit is allemaal onderdeel van het keurmerk van de Politie. Ons bedrijf is lid van Lockmasters.

De eisen van een PKVW in het kort

  • Al het hang- en sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels zijn gecertificeerd.
  • Er is verlichting aanwezig bij de buitendeuren.
  • Vanuit de hal is er zicht op iemand die voor uw deur staat.
  • Rookmelders dienen op iedere etage aanwezig te zijn, op de juiste plek.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Hieronder kunt u vrijblijvend, stap voor stap, een offerte aanvragen voor een gekeurd slot volgens PKVW. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard is het altijd mogelijk om in één van onze filialen langs te komen en zo uw wensen te bespreken. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Stap 1. Persoonlijke gegevens

Om te beginnen met een vrijblijvende offerte voor een deur op maat moeten we eerst wat persoonlijke gegevens van u weten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Een offerte is altijd vrijblijvend!

Stap 2. Type slot

Kunt u ons wat meer vertellen over het type slot?

Stap 3. Type deur

Vertel ons iets meer over het type deur. Wij willen graag weten wat voor soort deur het is, wat de hoogte en wat de breedte van die deur is.

Stap 4. Afronden

Bedankt voor het invullen! Is er nog iets wat mij moeten weten? Dat kunt u hieronder aangeven. Wanneer u op "Afronden" klikt zal het formulier verzonden worden en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.