Bruynzeel vloeren op maat

Bruynzeel ontzorgt u volledig!

Bruynzeel is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar kennis en ervaring heeft opgebouwd. Door de jarenlange ervaring van Bruynzeel is de kwaliteit en vakmanschap een zekerheid. Doordat Bruynzeel zich steeds ontwikkeld en vernieuwd hebben ze een zeer uitgebreid assortiment aan houten vloeren. De vloeren van Bruynzeel worden altijd gelegd door professionele parketteurs die werkzaam zijn bij Bruynzeel. Het maakt in dat geval niet uit of u graag een visgraatvloer wenst of toch liever voor grotere planken kiest.

Bruynzeel is gek op hout, hout is hun passie en het historie van hun bedrijf. Alle vloeren van Bruynzeel zijn namelijk gemaakt van echt hout. Wil je de houten vloeren in het echt zien en de structuur van het hout zelf voelen? Klik hier en vraag een gratis sample aan op de website van Bruynzeel. De prijzen van alle vloeren op de website van Bruynzeel zijn inclusief inmeten, het leggen van de vloer, logistiek en BTW. Alle vloeren worden gelegd door de vakkundige parketteurs van Bruynzeel zelf. Kortom: Je hebt er geen omkijken naar! Verder is het mogelijk om bij het kiezen van een vloer te kiezen voor een gewenste afwerking. Een gewenste afwerking van een houten vloer kan bijvoorbeeld geschuurd, geborsteld of verouderd zijn. Door deze extra afwerking wordt de levendigheid van het natuurproduct extra benadrukt.

Door de ervaring die Bruynzeel in al die jaren heeft opgebouwd weten zij precies wat een vloer nodig heeft. Bruynzeel neemt het werk graag uit handen en ontzorgt de klant dus volledig!

Onze vloeren

Vraag vrijblijvende offerte aan

Hieronder kunt u vrijblijvend, stap voor stap, een offerte aanvragen voor een vloer op maat van Bruynzeel. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard is het altijd mogelijk om in één van onze filialen langs te komen en zo uw wensen te bespreken. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Stap 1. Persoonlijke gegevens

Om te beginnen met een vrijblijvende offerte voor een deur op maat moeten we eerst wat persoonlijke gegevens van u weten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Een offerte is altijd vrijblijvend!

Stap 2. Over uw deur

Vertel ons wat meer over de vloer. Hoeveel vierkante meter moet er in totaal gelegd worden? Vloeren van Bruynzeel worden altijd gratis gelegd door Bruynzeel zelf en worden al uw zorgen ontnomen.

Stap 3. Afronden

Heeft u nog vragen en/of opmerking over het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw vloer? Geef dit dan hieronder aan. Wanneer u op 'Aanvraag versturen' klikt wordt uw offerte verzonden en zullen wij zo snel mogelijk een passende offerte op maat voor u maken.