Een deur op maat

Deuren zijn er in alle soorten en maten. Met de zwarte stalen deuren van Bruynzeel Industrieel die op maat zijn gemaakt creeërt u een stijlvolle, moderne en industriële look in huis. Een robuuste industriële inrichting kan niet zonder een mooie industriële deur. De deuren van Bruynzeel zijn verkijgbaar in de vormen als draaideur, taatsdeur, schuifdeur en als deur voor een zweefkast. Naast de metalen frame is er ruime keus aan handvaten en verschillende soorten glas om jouw deur nog unieker te maken. Wij bieden ook houten deuren en binnendeuren aan. Bij ons kunt u als officiële dealer van Bruynzeel een industriële deur samenstelen. Daarnaast is het nog mogelijk om een voordeur op maat te laten maken. Onze service biedt de mogelijkheid aan om je deur te laten monteren.

Wat is een industriële look?

Een deur dat een industriële look uitstraalt is kenmerkend door de zwarte metalen profielen met grote glasplaten. Het zijn inprincipe vrij minimalistische deuren met een strakke look. Door de grote glasplaten heeft u voldoende lichtinval in uw interieur. Een robuuste industriële interieur kenmerkt zich door het veelvuldig gebruik van de kleuren zwart en grijs. Naast de kleuren worden er vaak elementen gebruikt van hout en metaal. Wanneer dit niet helemaal in balans is wordt de interieur te donker en is het dus belangrijk dat er genoeg licht binnenkomt. Een eenvoudige oplossing voor dit probleem is een grote industriële deur met grote glasplaten dat het licht goed doorlaat in uw interieur.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Hieronder kunt u vrijblijvend, stap voor stap, een offerte aanvragen voor een deur op maat van Bruynzeel. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard is het altijd mogelijk om in één van onze filialen langs te komen en zo uw wensen te bespreken. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Stap 1. Persoonlijke gegevens

Om te beginnen met een vrijblijvende offerte voor een deur op maat moeten we eerst wat persoonlijke gegevens van u weten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Een offerte is altijd vrijblijvend!

Stap 2. Over uw deur

Vertel ons wat meer over de deur. Wat voor type deur wilt u graag en wat moeten de afmetingen van de deur worden?

Stap 3. Afronden